particulieren

Ongedierte in en om huis wordt als vervelend of gevaarlijk (allergiereactie) ervaren. Bij Rido Ongediertebestrijding bent u aan het juiste adres als het gaat om wering en bestrijding van ongedierte.

slide 1
slide 2
slide 3

Allereerst zullen wij vaststellen om wat voor soort ongedierte het gaat, wat de levenswijze is en welke schade er aangericht kan worden. Aan de hand hiervan kunnen wij een werings- of bestrijdingsplan voor u opstellen. Het is goed mogelijk dat met de juiste hygiënische of bouwkundige maatregelen een ongedierteprobleem kan worden opgelost.

Voorbeelden hiervan zijn: goed sluitende afvalbakken en kliko’s, het afdichten van naden en kieren om ongedierte buiten te houden, het plaatsen van horren en goede hygiëne betrachten in en om huis.

Wanneer preventie niet genoeg is

Is het niet mogelijk om met wering alleen het probleem op te lossen dan kan Rido Ongediertebestrijding u  van dienst zijn met een bestrijding met rodenticiden of insecticiden. Wij zijn op de hoogte van de geldende wettelijke regels en voorschriften en werken uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Wij zullen u vooraf een prijsopgave doen zodat u niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

Doordat we een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen wij u snel van dienst zijn.

Wilt u een offerte of afspraak aanvragen?

Bezig met verwerken van het formulier

Moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at rido-ongediertebestrijding dot nl.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk proberen te reageren.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

branch organisaties
ruim 25 jaar ervaring - gediplomeerd - miliew bewust - advies op maat