bestrijding

Door de steeds veranderende wetgeving is bestrijden van ongedierte geen van zelfsprekende zaak meer.

slide 1
slide 2
slide 3

Zo is op 01 januari 2015 het verbod buitengebruik rodenticiden in werking getreden. Dit betekend dat muizen en ratten buitenshuis niet meer met gif mogen worden bestreden. Dit heeft als gevolg dat in onze branche de denk- en handelswijze sterk aan het veranderen is. Door goede scholing en voorlichting zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn van het IPM-protocol en hierna handelen.

Door onze jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte kunnen wij u direct van dienst zijn bij uw probleem met ongedierte. Onze bestrijdingstechnici zijn het in het bezit van een geldig vakbekwaamheidsdiploma en zijn op de hoogte van de heersende wet- en regelgeving. Wij werken volgens het Integrated Pest Management (IPM) principe.

Integrated Pest Management (IPM) principe

Uitgangspunt van IPM is het streven naar preventie in plaats van bestrijding. Dit met als doel het gebruik van bestrijdingsmiddelen zoveel mogelijk te beperken en indien mogelijk te vermijden, om zo het milieu te sparen. Enkele weringsmaatregelen zijn het aanbrengen van speciale afdichtingmaterialen in naden en kieren van gebouwen om muizen en ratten te weren maar waarbij wel de ventilatie in stand blijft. 

Indien bestrijding met bestrijdingsmiddelen niet te vermijden is, gebruiken wij professionele materialen die het beste resultaat geven. De werkwijze is daarbij afhankelijk van een aantal belangrijke factoren in uw specifieke situatie. De bestrijdingsmiddelen zullen volgens de nieuwste methoden en op professionele wijze gebruikt worden. Wij werken altijd tegen concurrerende prijzen en uitsluitend met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. 

Levenscyclus, de ontwikkeling en leefgewoonten van plaagdieren

Wij zijn op de hoogte van de levenscyclus, de ontwikkeling en leefgewoonten van plaagdieren. Ook kennen wij de mogelijkheden en risico’s van de toe te passen bestrijdingsmiddelen en bestrijdingsmethoden. De regels en veiligheidsvoorschriften met betrekking tot ongediertebestrijding worden niet uit het oog verloren. Er zal steeds gewerkt worden met het bestrijdingsmiddel dat voor uw situatie het meest geschikt is. Bij het bestrijden van ongedierte wordt regelmatig van lokaas gewisseld om resistentie tegen te gaan.

Wilt u een offerte of afspraak aanvragen?

Bezig met verwerken van het formulier

Moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at rido-ongediertebestrijding dot nl.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk proberen te reageren.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

branch organisaties
ruim 25 jaar ervaring - gediplomeerd - miliew bewust - advies op maat